درمان تایم
درمان تایم
عوارض لیپوساکشن

عوارض لیپوساکشن , خطرات و معایب عمل لیپوساکش

عوارض لیپوساکشن , خطرات و معایب عمل لیپوساکش : در حالت طبیعی لیپوساکشن دارای عارضه ای نمی باشد . اما به دلیل اینکه جهت برداشتن چربی های اضافی روش های جراحی مورد استفاده قرار می گیرد ؛امکان دارد که یک سری عوارض احتمالی در پی داشته باشد .ما در این نوشته می خواهیم شما را با تعدادی از این عوارض لیپوساکشن شما را آشنا کنیم.

عوارض لیپوساکشن
عوارض لیپوساکشن

نخست شما عزیزان باید توجه داشته باشید که لیپوساکشن روش مناسبی برای کاهش وزن نمی باشد لذا ما این عمل را برای افراد چاق توصیه نمی کنیم .هدف از این عمل برداشتن ناحیه های پرچربی بدن که سبب بد فرم شدن اندام های بدن می شوند ،می باشد.

بیشتر بخوانید : لاغری با لیپوساکشن

لذا ما به شما عزیزان توصیه می کنیم که تا جایی که امکان دارد سعی کنید که از این روش استفاده نکرده و با استفاده از رژیم غذایی و ورزش کردن توده های چربی را از بدن خود برطرف کنید.در هر شرایطی باید این دو مسئله رعایت شود و بعد از عمل لیپوساکن هم افراد باید ورزش کردن و استفاده از رژیم غذایی مناسب را فراموش نکنند. چنانچه افراد بعد از عمل لیپوساکشن از یک رژیم غذایی مناسب استفاده نکند ،ممکن است که چربی ها دوباره برگردند و این برگشت چربی سبب خواهد شد که توده های چربی بیشتری در اندام های فرد ایجاد گردند.

لیپوساکشن دارای چه عوارض و معایبی می باشد؟

افراد باید پیش از عمل لیپوساکشن شرایط جسمانی خود را مورد بررسی قرار دهند و سپس با شناخت دقیق از وضعیت بدنی خود نسبت به انجام این عمل اقدام کنند.در ضمن باید همه خطرات و عوارض لیپوساکشن را بشناسند و به درک صحیحی از آن ها دست پیدا کنند.ما در زیر به شکل خلاصه عوارض و معایب لیپوساکشن را برای شما بیان کردیم:

  • ورم : در اغلب موارد ،ورم هایی که بر اثر ایجاد حفره در بدن ایجاد می شوند ،برطرف نمی شوند.
  • سوختگی : احتمال دارد به خاطر حرارت زیادی که به بدن جهت ذوب و تخلیه چربی ها داده می شود ،سوختگی هایی در اندام ها ایجاد شود.
  • زخم : پس از لیپوساکشن احتمال دارد که زخم هایی در بدن ایجاد گردند که مدت زمان بیشتر نیاز دارند تا برطرف شوند.
  • صدمات مکانیکی : باید بگوییم که اندام هایی مانند شکم ،باسن ،سینه ،ران بیشتر در معرض صدمات مکانیکی این عمل زیبایی می باشند.
  • صدمه به رگ های لنفاتیک
  • افتادگی و فرورفتگی : این احتمال وجود دارد که اندام بعد از تخلیه چربی آن دچار افتادگی و یا فرورفتگی شود.
  • حساسیت و مسمومیت : احتمال دارد این مورد بر اثر الرژی به داروهای بیهوشی رخ دهد.
  • نکروز یا بافت مردگی پوست : به دلایلی مانند آسیب های حرارتی مثل سوختگی ،سرمازدگی ،عفونت و آسیب به رگ های خونی ،احتمال دارد که سلول های پوست دچار مرگ گردند.
  • مشکلات بیهوشی : در حین عمل باید پزشک متخصص تشخیص درستی از نوع بیهوشی بدهد.
  • آسیب عصبی باید اشاره داشته باشیم که در همه عمل های جراحی احتمال آسیب عصبی وجود دارد ولی در عمل لیپوساکشن با التراسوند احتمال این مورد بیشتر می باشد.
  • لخته شدن خون در ریه  : احتمال دارد که لخته شدن خون در ریه بیمار فبه خاطر بیهوشی عمومی یا بر اثر لیپوساکشن بیش از حد و وزن زیاد بیمار رخ دهد.
  • کم خونی : کم خونی به ندرت در این نوع عمل گزارش شده است اما باز امکان دارد روی دهد .هماتوم ( تجمع و خونریزی در قسمت های برونی رگ ها و زیر پوست )و سروما (تجمع مایع آبکی در زیر پوست ) هم احتمال دارد پی از عمل رخ دهد .مواردی مانند چاقی زیاد ،کانولا بزرگ و لیپوساکشن با التراسوند می تواند احتمال این موارد را بالا ببرد.
  • عفونت : احتمال زیادی وجود دارد که فرد بعد از این عمل دچار عفونت شود.مواردی مانند استریل نبودن وسایل جراحی یا لیپوساکشن به کمک التراسوند می توانند احتمال ابتلای فرد به عفونت را بالا ببرند.

ما به همه افرادی که تصمیم دارند که عمل لیپوساکشن را انجام بدهد ؛توصیه می کنیم که قبل از اقدام به این کار ،حتما در مورد هر یک از موارد بالا با یک پزشک متخصص مشورت کنند و بعد از اینکه از مشکل زا نبودن آن ها اطمینان حاصل کردند ؛اقدام به عمل لیپوساکشن کنند.در ضمن بعد از عمل نیز حتما باید رژیم غذایی مناسب و ورزش را به خاطر داشته باشند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط