درمان تایم
درمان تایم
مردی که خوابیده و اپراتور در حال لیزر زیر گردن او است - ماندگاری لیزر موهای زائد

میزان اثرگذاری لیزر موهای زائد بسیاری زیاد است اما برای نتایج دائمی باید جلسات به تعداد کافی انجام شود و نکات و مراقبت ها به خوبی رعایت شود.

لیزر موهای زائد یک روش بسیار اثر بخش است که با جذب شدن توسط ملانین ها و لطمه زدن به ریشه موهای زائد، باعث تاخیر رشد آن ها تا مدت زمانی بسیار طولانی می شود. لیزر موهای زائد بدن از رشد مجدد موها تا مدتی بسیار طولانی جلوگیری می کند و نسبت به روش های دیگر نتیجه مطلوب تری دارد. در ادامه این مطلب بررسی می کنیم که آیا با لیزر موهای زائد برای همیشه از بین می روند؟ و چه عواملی بر ماندگاری لیزر تاثیرگذار است؟

آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟

در خصوص سوال آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟ باید گفت که لیزر نسبت به روش های دیگری که برای از بین بردن موهای زائد بدن استفاده می شود، اثربخشی بیشتر و دوام طولانی تری دارد. اما ماندگاری آن در هر فرد متغیر است. دوام لیزر موهای زائد بدن به عوامل مختلفی از جمله رنگ پوست، ضخامت موها، ناحیه مورد هدف، تجربه تکنسین و… بستگی دارد. اما تاثیرات این شیوه برای رفع موهای زائد آنقدر شگفت انگیز هستند که می توان گفت به طور دائمی موها را از بین خواهند برد، زیرا مدت زمان زیادی طول می کشد تا موها دوباره رشد کنند.

عوامل تاثیر گذار بر ماندگاری لیزر موهای زائد

ماندگاری و دوام لیزر موهای زائد بدن می تواند به سبب یک سری از عوامل محیطی یا درونی کاهش یابد، از جمله عوامل تاثیر گذار بر ماندگاری لیزر موهای زائد:

  • مشکلات مربوط به هورمون ها: هورمون ها می توانند باعث شوند که نتیجه لیزر همان چیزی نباشد که فرد داوطلب انتظار داشته است. زیرا هورمون ها در صورتی که دچار اختلال باشند، به راحتی باعث رشد مجدد موهای زائد می شوند.
  • رنگ پوست و مو: نور لیزر در جدا کردن فولیکول مو در پوست هایی که تیره هستند، عملکرد ضعیف تری نسبت به پوست های روشن تر دارد.
  • جنس و ضخامت مو: اگر موهای بدن ضخیم تر باشند، نور لیزر راحت تر می تواند آن ها را تحت تاثیر خود قرار دهد و در عمق ریشه به منظور سوزاندن فولیکول نفوذ کند.
  • مراقبت نکردن از پوست: قرار گرفتن پوست در معرض صدماتی که عوامل محیطی زمینه ساز آن ها هستند، می تواند باعث شود که جلسات لیزر برای رفع موهای زائد نتیجه ندهند. نور خورشید از جمله عوامل محیطی به شمار می آید که احتمال می رود باعث شود موها بعد از لیزر دوباره رشد کنند.
  • سندرم تخمدان پلی کیستیک در بانوان: هورمون ها در بانوان می توانند به دلایل مختلفی مثل بلوغ یا سندرم های مربوط به تخمدان به هم بریزند. در نتیجه موهای زائد در بدن افزایش پیدا می کند.
  • ناحیه مد نظر: قطعا قسمت هایی از بدن وجود دارند که موهای آن ها متراکم تر و کلفت تر از موهای نواحی دیگر است. بازوها، کمر و برای برخی از افراد صورت، به دلیل داشتن موهای نازک و ضعیف و به اصطلاح پرز مانند سبب می شود که نور لیزر نتواند ریشه مو را از بین ببرد.

چه کارهایی ماندگاری لیزر موهای زائد را کاهش می دهد؟

جهت پاسخ به سوال پرتکرار چه کارهایی ماندگاری لیزر موهای زائد را کاهش می دهد؟ باید گفت که قبل از جلسه لیزر نباید ریشه موها را از بین ببرید، زیرا اثرگذاری لیزر آن زمان مشخص می شود که بتواند ریشه مو را خودش از بین ببرد. بنابراین بجای استفاده از موادی مثل وکس و موم قبل از جلسه لیزر، یک الی دو روز قبل موهای ناحیه مد نظرتان را با تیغ یا ابزاری همانند آن بتراشید.

اگر پزشک برای شما داروهای هورمونی تجویز کرده است تا میزان هورمون های بدنتان به سطح متعادلی برسد، به مصرف داروها به طور مرتب ادامه دهید. زیرا هورمون ها از جمله عواملی هستند که در رشد و افزایش یافتن موهای زائد دخل دارند و به هم ریختن آن ها نتایج نهایی لیزر موهای زائد بدن را دچار تحول منفی خواهد کرد. متعادل شدن هورمون ها کمک به سزایی در به تاخیر افتادن رشد موهای زائد بدن می کند و در خاتمه یافتن دوره جلسات لیزر با موفقیت نقش مهمی را ایفا می کند.

از طرفی داروهای خاصی وجود دارند که می توانند با بالا بردن کیفیت و حجم موهای نواحی خاصی از بدن، اعتماد به نفس فرد را بالا ببرند و بر جذابیت چهره او تاثیر مثبتی بگذارند. برخی افراد از این داروها برای پرپشت شدن موهای قسمت سر، ابرو و ریش استفاده می کنند. اما این داروها فقط قسمت خاصی از بدن را که مد نظر آنان است مورد هدف قرار نمی دهند! داروهای این چنینی بنیه سلول های مو در کل بدن را تقویت می کنند. در نتیجه موهای بدن نیز در کنار نواحی مورد نظر افزایش پیدا می کند. یه همین دلیل ممکن است مصرف برخی از داروهای خاص، از جمله قرص مشهور زینک که برای سلامت و شادابی پوست و مو به کار می رود، بر نتیجه نهایی لیزر موهای زائد بدن تاثیر منفی بگذارد.

ممکن است ناحیه ای که قصد دارید با لیزر موهایش را از بین ببرید محل مناسبی برای تاثیر گذاری نور لیزر بر ریشه مو نباشد. موهای پرزی و نازک برای برخی افراد آزار دهنده هستند، اما متاسفانه این موها کاندیدای مناسبی برای از بین رفتن با لیزر به حساب نمی آیند. این موهای ضعیف که ممکن است در صورت، بازو، کمر و… وجود داشته باشند، اغلب موارد بعد از لیزر شدن پاسخ مناسبی نمی دهند و مجددا رشد می کنند. همچنین لیزر ممکن است با آسیب زدن به بافت پوست این نواحی باعث جوش شود.

محلی که برای گذراندن جلسات لیزر به آن مراجعه می کنید یا تکنسینی که مسئول به کار گیری لیزر برای حذف موهای زائد بدن شماست نیز ممکن است که باعث شود نتیجه نهایی لیزر به حد دلخواه شما نرسد. توصیه می شود که سعی کنید به کلینیک های معتبری برای انجام لیزر رجوع کنید. همچنین از تجربیات افرادی که زیر نظر تکنسین مورد نظر شما لیزر کرده اند نیز استفاده کنید. مهارت نداشتن تکنیسین علاوه بر این که می تواند سبب شود لیزر موهای زائد فایده ای نداشته باشد، ممکن است به شدت به پوست شما آسیب وارد کند.

آیا لیزر موهای زائد نیاز به جلسات شارژ دارد؟

سوال پیش می آید که آیا لیزر موهای زائد نیاز به جلسات شارژ دارد؟ بله. با در نظر گرفتن ضخامت موها، رنگ پوست، عوامل ژنتیکی، بر هم خوردن تعادل هورمون ها و به طور کلی همه عواملی که منجر به رشد مجدد موها می شوند، اکثر افراد به جلسات شارژ لیزر نیاز دارند. در نظر داشته باشید که بدن شما در طول جوانی هنوز بستری مناسب و مستعد برای رشد موهای زائد است. اما نگران نباشید، زیرا جلسات شارژ لیزر فواصل طولانی دارند و لازم نیست که در یک بازه زمانی کوتاه مرتبا تکرار شوند. اکثر افراد سالی یک بار به جلسات شارژ لیزر موهای زائد بدن نیاز پیدا خواهند کرد.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص لیزر موهای زائد می توانید با شماره 02191006622 و یا با مراجعه به سایت tarannomclinic.com با کارشناسان ما در ارتباط باشید.